Fairy Tales & Ghost Stories
Zijn jullie klaar voor het allerleukste culturele evenement voor kinderen? Op zaterdag 27 oktober tussen 16.00-22.00 toveren we het Agathaplein en omliggende deelnemers om tot bijzondere, spannende locaties waar voor kinderen van alles te doen is.

NATMFK werkt met adviesleeftijden. Jij kent je kind het beste, dus schat zelf in of iets te eng of juist niet eng genoeg voor je kind is. Heb je bijvoorbeeld een dapper kind van 4 jaar? Kom dan gerust naar een ‘vanaf 6 jaar’ voorstelling of rondleiding.

LOCATIES
Locaties: Museum Prinsenhof Delft, Prinsenkwartier, Museum Paul Tetar van Elven, de stadsgevangenis ’t Steen in het stadhuis, Génestetkerk, Molen de Roos en Madame de Berry.

PIN ONLY
Goed om te weten: NATMFK is dit jaar een PIN ONLY evenement. Je hebt dus nergens munten voor nodig, maar betaalt bij de ticketkassa en workshops gewoon met je pinpas. Handig! De uitzondering op de regel: bij de Oerpatat en de ORIGINAL market in de Van der Mandelezaal kan je wél met cash betalen.

TICKETS
Een kaartje kost €2,50 per persoon, verkrijgbaar online, via Museum Prinsenhof Delft en op de dag zelf. Toegang is gratis op vertoon van de Delftpas. Daarvoor krijg je entree tot alle locaties, voorstellingen en tentoonstellingen, de griezelbios, kinderdisco én een ritje met de tuktuk. Voor de workshops betaal je een paar euro, maar dan maak je ook iets leuks om mee naar huis te nemen. Koop hier je kaartje.

ETEN


Omdat cultuur en een lege maag elkaar slecht verdragen is er ook gedacht aan de hongerige kinderen en ouders. Bij de Barbaar, Museum Prinsenhof en op het Agathaplein is er veel lekkers te vinden. Bijvoorbeeld: popcorn, patat, hotdogs en natuurlijk drankjes. Op het Agathaplein maak je ook weer je eigen pizza bij de Fietzerria, een bakfiets met een echte houtoven.


VERVOER
Wandel van locatie naar locatie: alles ligt dicht bij elkaar. Even geen zin om te lopen? De hele avond kun je gratis gebruik maken van tuktuks. Parkeer je auto in de Prinsenhofgarage en stal je fiets in de buurt van het Agathaplein. Kom je met de trein? Het station van Delft ligt op loopafstand van alle locaties.

MUSEUMINSPECTEUR VAN DELFT

Ben jij een echte journalist/schrijver/detective in wording? Download dan nu de MuseumInspecteurs app van Museumkids. Als je tijdens Night at the Museum for Kids een review achterlaat, maak je kans op mooie prijzen!

Laat jij een review achter bij Museum Prinsenhof of Museum Paul Tetar van Elven en word jij verkozen tot Museuminspecteur van Delft? Dan win je een rondleiding bij Museum Prinsenhof met je hele klas (!) plus goodiebag 👻🎉 Go go inspectors!


CONTACT?
info@natmfk.nl